Back to top

Maatschappelijke zetel huren?

Vestig de maatschappelijke zetel van je bedrijf bij ons of kies voor een postadres. Een maatschappelijke zetel huren was nog nooit zo simpel. Maak van Taylor & Hubs jouw administratieve uitvalsbasis. 

Maatschappelijke zetel huren - veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op de meest gestelde vragen rond het huren van een maatschappelijke zetel of een virtueel kantoor in Antwerpen.

Wat is een virtueel kantoor?

Een virtueel kantoor is een flexibele oplossing voor bedrijven die geen fysiek kantoor nodig hebben maar wel van bepaalde kantoorvoorzieningen of een zakelijk postadres willen gebruikmaken. Naast het laten toekomen van professionele briefwisseling is het ook mogelijk om jouw officiële maatschappelijke zetel bij ons te vestigen. Onze locatie dient dan als jouw bedrijfsadres, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling van jouw onderneming.

Ik ben op zoek naar een virtueel kantoor Antwerpen, kan ik daarvoor bij Taylor & Hubs terecht?

Bij Taylor & Hubs bieden wij de mogelijkheid voor een virtueel kantoor in Antwerpen, ideaal voor bedrijven die een professioneel postadres of maatschappelijke zetel willen vestigen in Antwerpen.

Wat is een maatschappelijke zetel?

De maatschappelijke zetel is het juridisch officiële adres van een bedrijf waar dagelijkse administratieve taken worden uitgevoerd. Het is van belang voor de rechten en plichten van een onderneming en is de plek waar officiële briefwisseling toekomt. Het officiële adres wordt opgenomen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en wordt in het geval van een vennootschap geregistreerd in de statuten en gepubliceerd in het Belgisch staatsblad.

Hoeveel kost het huren van een maatschappelijke zetel bij Taylor & Hubs?

Wij bieden verschillende pakketten voor het huren van een maatschappelijke zetel, met prijzen vanaf €90 per maand. Het is ook mogelijk om enkel een officieel postadres te huren aan €75 per maand.

Kan ik bij Taylor & Hubs ook klanten ontvangen?

Als je een maatschappelijke zetel huurt bij ons, kan je eveneens gebruikmaken van onze lounge ruimte of gebruikmaken van onze vergaderruimtes tegen gereduceerde tarieven.

Hoe kan ik Taylor & Hubs bereiken voor vragen?

Wij zijn bereikbaar via onze contactpagina, per e-mail via info@taylorandhubs.be, of telefonisch op +3232488448.

Waar kun je je maatschappelijke zetel vestigen?

Ontdek de locatie waar je je bedrijf kan vestigen