Back to top

Een flexibel en serviced kantoor

Een kantoor huur je voor één of meerdere personen. Voor één of meerdere weken, maanden of jaren. Je betaalt een all-in bedrag en daarmee zijn alle kosten gedekt. Geen verrassingen, geen risico’s.

Wat is er inbegrepen?

TelefoonserviceVrij gebruik gemeenschappelijke ruimtes en vergaderzalenVriendelijk en professioneel onthaalICT-supportPerformant internetCateringSchoonmaakdienstAdministratieve ondersteuningArchief

Mooi meegenomen:

Centrale ligging in Antwerpen

Centrale ligging in Antwerpen

Taylor & Hubs heeft goed bereikbare locaties op het Antwerpse Zuid, maar ook nabij het stadspark van Antwerpen.

Ontmoet zakelijke partners en collega's

Ontmoet zakelijke partners en collega's

Werken in een businesscenter zorgt ook voor interessante contacten om jouw zakelijke toekomst verder uit te bouwen.

Twee prachtige gebouwen om in stijl klanten te ontvangen

Twee prachtige gebouwen om in stijl klanten te ontvangen

Onze stijlvolle gebouwen verwelkomen klanten in een professionele setting met een perfecte harmonie tussen verfijnde architectuur en functioneel design, waardoor een indrukwekkende omgeving ontstaat die vertrouwen en succes uitstraalt.

All-in prijzen, geen kleine letters, geen verborgen kosten

All-in prijzen, geen kleine letters, geen verborgen kosten

We geloven in eerlijkheid en duidelijkheid, zodat onze klanten precies weten wat ze kunnen verwachten zonder verrassingen achteraf. Met onze transparante aanpak stellen we klanten in staat vol vertrouwen te investeren, wetende dat onze prijzen allesomvattend zijn en dat ze kunnen rekenen op een helder en eerlijk financieel overzicht. Dit commitment aan openheid vormt de basis van onze klantgerichte benadering, waarbij wij streven naar duurzame relaties gebouwd op vertrouwen en integriteit.

Contact

Flexibel kantoor: een deal op jouw maat

Huurkantoren zijn vaak te groot en te duur. Je moet daarenboven alles zelf regelen: nutsvoorzieningen, cleaning, onthaal, planten, koffie, wifi en internet, enz.  En meestal zit je dan ook nog vast aan een langlopend contract. Bij Taylor & Hubs groeit jouw kantoor gewoon mee met je bedrijf, voor een all-in bedrag, zonder onverwachte kosten en zonder verrassingen.


Kantoor huren

Kantoor te huur Antwerpen - veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen rond een kantoor huren in Antwerpen.

Hoeveel kost het om een kantoor te huren in Antwerpen?

Bij Taylor & Hubs zijn we trots op onze transparante en all-in prijsstelling, waarbij klanten precies weten wat ze kunnen verwachten zonder verborgen kosten. De kosten voor het huren van een kantoor bij ons in Antwerpen variëren, afhankelijk van de locatie en de grootte van het kantoor. Onze prijzen zijn concurrerend en eerlijk, afgestemd op de behoeften van onze klanten.

Tijdens een persoonlijk bezoek aan onze locaties kunnen potentiële huurders de beschikbare kantoorruimtes zien en krijgen ze een duidelijk beeld van de prijzen. Ons team staat klaar om jou te voorzien van alle benodigde informatie over al onze panden, zodat jij de beste keuze kunt maken voor jouw zakelijke behoeften.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huur?

Bij Taylor & Hubs staat transparantie voorop. Ons all-in huurconcept betekent dat jij zonder zorgen kunt genieten van jouw kantoorruimte, met alle essentiële voorzieningen inbegrepen in de huurprijs. Dit omvat:

  • Nutsvoorzieningen: Elektriciteit, water en verwarming zijn volledig gedekt.
  • Schoonmaakdiensten: Regelmatige schoonmaak zorgt voor een nette en professionele werkomgeving.
  • Onthaalservice: Een vriendelijke ontvangst voor jou en jouw bezoekers.
  • Plantenverzorging: Groen in jouw kantoorruimte voor een aangename sfeer.
  • Koffievoorziening: Onbeperkt koffie om jouw werkdag energiek te starten.
  • Wifi en Internet: Snelle en betrouwbare internetverbinding, essentieel voor jouw zakelijke behoeften.

Bij Taylor & Hubs geniet jij van een zorgeloze kantoorervaring, waarbij alle belangrijke aspecten van jouw werkomgeving zijn inbegrepen. Zo kun jij je volledig focussen op wat echt telt: jouw bedrijf.

Wat zijn de voordelen van een business center?

Een business center zoals Taylor & Hubs biedt flexibele gemeubileerde kantoorruimte aan met gedeelde voorzieningen zoals vergaderzalen, een receptie, en netwerkmogelijkheden. Binnen ons business center is er een natuurlijke synergie tussen de verschillende ondernemingen. Dit stimuleert samenwerkingen en netwerken, een essentieel aspect voor elke groeiende onderneming.

Kan je meer informatie geven over de onthaal service?

Een professionele eerste indruk is cruciaal voor jouw onderneming. Wij erkennen dat. Daarom bieden we een professioneel onthaal aan al jouw bezoekers, geheel conform jouw instructies. Of het nu gaat om het aanbieden van een kopje koffie bij aankomst of andere specifieke wensen, onze gastvrouw of gastheer zorgt ervoor dat elke gast zich welkom voelt. Dit maakt ons onthaalpersoneel een verlengstuk van jouw onderneming, wat bijdraagt aan een professionele en gastvrije uitstraling.

Zijn de kantoorruimtes in Antwerpen gemakkelijk bereikbaar?

Ja, elk kantoorgebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Daarbovenop is er steeds parking aanwezig in de nabije omgeving van onze kantoren.

Zijn er ook flexibele abonnementsvormen mogelijk?

Bij Taylor & Hubs begrijpen we dat flexibiliteit essentieel is voor moderne ondernemers. Daarom bieden we uiteenlopende flexibele huuropties aan. Of jij nu een ruimte nodig hebt voor slechts één week, voor enkele maanden, of voor meerdere jaren, wij kunnen een abonnement op maat aanbieden. Deze aanpak zorgt ervoor dat jij precies de hoeveelheid tijd krijgt die jij nodig hebt, zonder vast te zitten aan langdurige verplichtingen.

Hoe kan ik contact opnemen met jullie?

Jij kan gebruikmaken van verschillende contactmogelijkheden. Wij staan voor jou klaar! Jij kunt telefonisch contact opnemen via +32 3 248 84 48, een e-mail sturen naar info@taylorandhubs.be, of contact opnemen via het contactformulier.

Waar kun je een kantoor huren in Antwerpen?

Ontdek de stijlvolle locaties van Taylor & Hubs