Back to top

Vergaderzaal huren Antwerpen

Wil je een vergaderzaal huren in Antwerpen? Kies een professionele plek met uitstraling voor jouw volgende meeting. Ontdek hieronder alle informatie over het huren van vergaderzalen in Antwerpen, inclusief de beschikbare ruimtes, voorzieningen, prijzen en extra diensten.

EEN VEILIGE EN KNAPPE PLEK VOOR JE ONDERNEMING

Als je een vergaderplaats zoekt, dan kies je best voor een plek met uitstraling.  Op dat vlak zit je goed bij Taylor & Hubs als betrouwbare en professionele partner. 

Maatschappelijke zetel vestigen

Wat kost een vergaderzaal huren in Antwerpen?

 DuurtijdMax 4 personenMax 12 personen
Voor een uur€35€45
Voor een dagdeel (*)€100€160
Voor een dag€180€300
Voor een pakket van 8 uur per maand€180€240

(*) een dagdeel betreft een aaneensluitend blok van vier uur.

Inbegrepen: internet, beeldscherm, koffie, thee en water aan de automaat, flipchart.

Waar kan ik een vergaderzaal boeken?

Bij Taylor & Hubs kun je vergaderen in volgende locaties:

Vergaderzaal huren antwerpen - Veelgestelde vragen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over een vergaderzaal huren in Antwerpen.

Verhuren jullie meerdere beschikbare vergaderzalen in Antwerpen?

Bij Taylor & Hubs hebben we een divers aanbod van vergaderzalen in Antwerpen, variërend van intieme ruimtes voor maximaal 4 personen tot ruimere vergaderruimtes die comfortabel plaats bieden aan maximaal 12 personen. Onze locaties zijn strategisch gelegen en bieden een professionele uitstraling voor jouw onderneming.

Wat zijn de voorzieningen in onze vergaderzalen?

Elke vergaderruimte is uitgerust met moderne faciliteiten om jouw meeting soepel te laten verlopen. Geniet van high-speed internet, een beeldscherm voor presentaties, koffie, thee, water, en een flipchart, allemaal inbegrepen om jouw ervaring zo comfortabel mogelijk te maken.

Wat kost het om een vergaderzaal te huren in Antwerpen?

Onze prijzen zijn ontworpen om flexibiliteit en toegankelijkheid te bieden, met opties variërend van €35 voor een uur tot €300 voor een hele dag, afhankelijk van de grootte van de vergaderzaal. Speciale pakketten zijn ook beschikbaar voor regelmatige boekingen.

Welke extra diensten bieden wij aan bij het huren van een vergaderzaal?

Taylor & Hubs staat bekend om zijn flexibiliteit en klantgerichte service. Voor speciale verzoeken of aanvullende diensten, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij streven ernaar om jouw vergadering of evenement onvergetelijk te maken.

Wat zijn de voordelen van vergaderen in Antwerpen?

Antwepen staat bekend om haar schoonheid en culturele rijkdom, wat een ideale achtergrond vormt voor elke zakelijke bijeenkomst, creatieve brainstormsessie of teambuildingactiviteit. Bovendien garandeert de makkelijke bereikbaarheid van onze vergaderlocaties een vlotte toegang voor alle deelnemers. Met locaties die zowel gemakkelijk bereikbaar zijn als visueel aantrekkelijk, verzekert Taylor & Hubs dat je vergadering niet alleen productief maar ook memorabel zal zijn. Bij ons kies je voor een setting die zowel veilig, indrukwekkend als toegankelijk is.

Hoe kan ik een vergaderzaal in Antwerpen huren?

Het huren van een vergaderzaal bij Taylor & Hubs is eenvoudig. Voor boekingen of meer informatie, kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier hieronder, via info@taylorandhubs.be of ons bellen op +32 3 248 8448. Wij staan klaar om de ideale ruimte voor jouw behoeften te vinden en te reserveren.