HET HUIS VAN PAREIN

Een plek met klasse en “patine” op overschot en tegelijk heel erg eigentijds. In 2021 werd het pand volledig gerenoveerd. De twee bovenste verdiepingen geven een adembenemend uitzicht over het Antwerpse Zuid en het nieuwe Justitiepaleis.

Alle info over Het Huis van PareinPrijzen

Alle info over Het Huis van Parein

Wat zijn de prijzen in het Huis van Parein?

Is een kantoor huren in een businesscenter niet altijd veel duurder?

Bij velen leeft het (foute) idee dat huren in een businesscenter veel duurder is dan zelf rechtstreeks een huurcontract voor een kantoorruimte afsluiten. Niks is minder waar. Want in een businesscenter betaal je slechts de huur voor je eigen kantoor en krijg je er de ondersteunende ruimtes (keuken, salons, vergaderzalen, receptie, onthaal, sanitair) bovenop. Je deelt die met alle andere gebruikers van het gebouw en bijgevolg komen die ondersteunende ruimtes veel voordeliger uit.

Bijna overtuigd? Lees in dit artikel de zes redenen waarom je beter niet voor een klassieke kantoorhuur kiest en kom dan gauw bij ons langs.

Waar is het Huis van Parein gelegen?

Het Huis van Parein vind je in de Brusselstraat 51 in 2018 Antwerpen.

Welke diensten en ondersteuning krijg ik verder in Het Huis van Parein?

Onze uitgebreide ondersteunende diensten vind je onderaan deze pagina.

Over Het Huis van Parein

Het pand dateert van begin vorige eeuw en werd gebouwd door de familie Parein als hoofdkwartier voor hun biscuitimperium. De sfeer en kwaliteit van dit statige pand worden nog steeds in belangrijke mate bepaald door die rijke geschiedenis.  Vele ruimtes dragen nog de authentieke elementen van de woning in zich: houten vloeren, ingebouwde wandkasten en het originele glaswerk. De eerste twee verdiepingen zijn nog steeds met het gelijkvloers verbonden door de majestueuze originele wenteltrap die centraal in het pand zit.

Vanop de bovenste verdiepingen biedt het pand een prachtig uitzicht over de groene omgeving en het nieuwe justitiepaleis.

Het Huis van Parein
Telefooncentrale & VOIP-centraleSalons, werkplekken & vergaderruimtesVriendelijk en professioneel onthaalICT-supportPerformant internetCateringSchoonmaakdienstAdministratief werkOpslag & klassement

BOEK NU JE GRATIS RONDLEIDING

“The proof of the pudding is in the eating”. Maak een afspraak, kom kijken en laat je overtuigen!

Gratis bezoek plannen