Back to top

A STORY TO TELL

Taylor & Hubs is een familiebedrijf dat al 30 jaar actief is. Als aanbieder van karaktervolle privékantoren en coworking spaces spelen wij voortdurend in op de sterk evoluerende vraag naar flexibele kantooroplossingen.

Eda

Office Manager

Great things are done by a series of small things brought together

Graciella

Senior Office Manager

The only way to do great work is to do what you love

Pieter-Jan

Business Manager

The road to succes is always under construction

Sergio

Office Manager

A smile is a curve that sets everything straight

Word jij onze nieuwe collega?

Community Manager

WE ARE TAILORED TO YOUR GROWTH

Ieder van ons evolueert.  Op een verschillende manier, met verschillende behoeftes. En dus passen wij ons aan en volgen mee jouw pad.  Met oplossingen, diensten en omgevingen die bij jou passen.

WE ARE STRAIGHTFORWARD

We handelen doelgericht en hebben de zaken graag helder.  Geen ingewikkelde formules, geen verborgen fees of kosten en geen gedoe: “what you see is what you get!” 

WE’VE GOT SOUL

Onze gebouwen en onze gasten zijn geen blanco canvas.  Ze hebben elk een verhaal te vertellen, hebben elk hun eigen unieke blauwdruk.  We houden van deze verhalen en we vertellen ze graag.  Wij willen geen anonieme “corporate” omgevingen – die doden creativiteit en productiviteit.

WE CONNECT PEOPLE

Taylor & Hubs verbindt je naadloos met de wereld. Door voor de beste locaties en slimme technologie te kiezen.  En door menselijke interactie te koesteren, want zo wordt een werkplek een sociale plek - van en voor mensen.   

CONTACTEER ONS

Wat zeggen onze klanten?

Hier lees je onafhankelijke klantenervaringen, vers van onze vermeldingen op Google Maps