Inhoud geblokkeerd

Je privacy-instellingen voorkomen dat deze Google Maps-kaart geladen wordt.

Privacyvoorkeuren

MEER WETEN?

Heb je een vraag of bemerking?  Wil je graag even komen proefdraaien als coworker of flexwerker?  Benieuwd naar hoe onze kantoren er uitzien?  Of wil je gewoon even langskomen om de sfeer op te snuiven?  No problem, alles kan!  Vul hieronder wat gegevens in en we helpen je onmiddellijk verder.

Contacteer ons

Inhoud geblokkeerd

Je privacy-instellingen voorkomen dat deze Google Maps-kaart geladen wordt.

Privacyvoorkeuren

BEREIKBAARHEID, PARKEREN EN MOBILITEIT

Taylor & Hubs is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram- en bushaltes en het NMBS-station Zuid bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid.

Ook met de wagen is er geen probleem. We zijn vlot bereikbaar vanuit alle richtingen (Nederland, Gent en Brussel) zonder de Stad door te moeten. Parkeren kan op de openbare parkings Konijnenweide, Justitiepaleis, Nationale Bank en Gedempte Zuiderdokken. Bekijk meer informatie over de parkeertarieven in Antwerpen.

Taylor & Hubs beschikt daarenboven over eigen parkeergarages waar plaatsen kunnen worden gehuurd.

Als je met de auto komt moet je wel rekening houden met de Lage Emissiezone die sinds februari 2017 van kracht is in Antwerpen. Controleer hier of jouw voertuig zonder toeslag binnen mag en bekijk mogelijke alternatieven: https://www.slimnaarantwerpen.be

Slim naar Antwerpen