We komen weer vaker fysiek samen. Hoera daarvoor. Menselijk contact doet namelijk veel. En dat geldt niet alleen privé, maar ook op de werkvloer. Een goede babbel met collega’s of een succesvolle meeting doet je energiepeil vanzelf stijgen. Jij werkt enkel samen met freelancers en hebt geen vergaderzaal ter beschikking? Of je hebt vertegenwoordigers verspreid over heel Vlaanderen? Oh, of je vergat gewoon intern een vergaderzaal te boeken en nu is alles bezet? Geen nood, Taylor & Hubs to the rescue. Welkom in onze stijlvolle meeting rooms.

Vergaderen bij Taylor & Hubs

Vergaderen kan op onze beide locaties (binnenkort 3!) in Antwerpen. Concreet beschikken wij over 3 grote vergaderzalen tot 12 personen. Daarnaast zijn er ook nog 5 kleinere vergaderruimtes voor 1-op-1 gesprekken of sollicitaties. Die kan je ook lastminute huren, uiteraard op basis van beschikbaarheid. Wil je gebruik maken van onze cateringservice of heb je bepaalde wensen, dan vragen we je om minstens 2 dagen op voorhand te reserveren, zodat we het nodige kunnen doen.

Onze meeting rooms zijn uitgerust met plug & play HD televisieschermen voor presentaties. Deze beschikken tevens over een camera, dus virtueel extra deelnemers uitnodigen voor de meeting behoort tot de mogelijkheden. Ook voorzien we elke vergaderzaal van een flip chart, zodat je de nodige aantekeningen kan maken. 

En omdat we weten dat 4 uur doorlopend vergaderen een hele belasting is voor lijf en leden, investeerden we in comfortabele, ergonomische stoelen. Naast natuurlijk daglicht is ook het kunstlicht zo gekozen dat het de concentratie bevordert.  Bovendien beschikken de zalen over koepels, die tijdens warme zomerdagen kan openzetten. Frisse lucht, zonder storend straatlawaai. Je ziet, we hebben werkelijk aan elk detail gedacht.

“We huurden een prachtige vergaderzaal beneden voor een opleidingsdag. Al het nodige materiaal was aanwezig en alles liep praktisch en technisch gezien vlekkeloos. Pieter-Jan en Janice zorgden voor een warm onthaal, hielpen ons doorheen de dag zorgvuldig en telkens met een grote glimlach. Andere coworkers in het gebouw zijn er ook vriendelijk. Er hing een heel aangename en positieve sfeer!” – Zoë Muyshondt

The extra (s)mile

De glimlach van onze receptioniste krijgen jij en je gasten er gratis bij. Ze ontvangt jullie bij aankomst en begeleidt jullie naar de juiste vergaderzaal. Ruik je de koffie al? Die zetten we namelijk voor je klaar, naast de nodige frisdrank en snacks, van chocolade tot een gezond stuk fruit. Je zegt het maar. De zaal zelf maken we fleuren met een heerlijke ruiker verse bloemen. Want kleur & geur inspireert.

Korte break nodig, die breng je door in onze gezellige lounge, waar je een babbel kan slaan met de andere coworkers. Tijdens de middagpauze geen tijd of zin om uit eten te gaan? Dan bieden we een oplossing dankzij onze vaste cateringpartner.

Ook over parkeren hoef je je geen zorgen te maken, we beschikken namelijk over voldoende parkeergelegenheid. Laat vooraf even weten hoeveel gasten je verwacht met de auto en wij houden de plekjes voor hen vrij.

Benieuwd of onze vergaderzaal geschikt is voor jouw onderneming? Boek een rondleiding of kom een dag cowerken bij Taylor & Hubs en ontdek het zelf.