Privé- en werkadres gescheiden houden? Dat kan, door je maatschappelijke zetel te vestigen bij Taylor & Hubs in Antwerpen. Welkom.

Maatschappelijke zetel: wat is dat?

Even terug naar het begin, want wat is dat nu juist de maatschappelijke zetel van je bedrijf? Wel, dan moeten we even het verschil uitleggen tussen het maatschappelijk adres en het werkelijk adres van je zaak. Het maatschappelijk adres is het juridisch officiële adres van je zaak, opgenomen in het KBO, oftewel de Kruispuntbank van Ondernemingen. Dat kan verschillen van het werkelijk adres waar effectief de werken worden uitgevoerd. Bij een eenmanszaak of kleine onderneming zijn beide adressen vaak gelijk, maar dat hoeft niet noodzakelijk het geval te zijn.

En dat is waar wij, Taylor & Hubs in het verhaal komen. Je kent ons misschien van onze smaakvolle kantoren in het Antwerpse. En dat klopt gedeeltelijk, want we hebben prachtige cowork en flexwerkplekken, maar we zijn veel meer dan dat. Zie ons eerder als je partner die oplossingsgericht met je meegroeit tijdens je zakelijke avontuur. Daarbij hoort ontzorgen en werk uit handen nemen. En dus kan je bij ons ook je maatschappelijke zetel of postadres vestigen.

Maatschappelijke zetel bij Taylor & Hubs

Voor een vast maandelijks bedrag wordt het Huis van Parein je administratieve uitvalsbasis. Dat houdt in dat je post aankomt in de Brusselstraat en dat wij die voor jou ontvangen en sorteren. Afhankelijk van de formule die je kiest, haal je de post zelf op, wordt deze gesloten doorgestuurd naar je werkelijke adres of doen we ook de afhandeling ervan en bezorgen we je de digitale versie.

Het grote voordeel hiervan? Dat je werk- en privéadres gescheiden blijven. Komen klanten of bezoekers onverwacht op bezoek, dan worden ze professioneel én met de glimlach ontvangen in onze lobby. Toch vooraf een afspraak gemaakt, dan maak je bovendien gebruik van onze vergaderzalen en kantoren. En ook daar zijn de mogelijkheden eindeloos. Een flexibel en duurzaam partnerschap weet je nog? Dus afhankelijk van de coworking formule die je kiest bij je maandelijkse contract kan je parttime of fulltime gebruik maken van onze flexwerkplekken en vergaderzalen.

Pluspunt is dat deze contracten niet gelinkt zijn aan 1 gebouw. Vergeten je plek te boeken, geen nood, want dan kan je terecht op onze andere 2 locaties: The Paint Factory en vanaf eind 2023 ook in The Bischop’s Palace. Net als het Huis van Parein uiterst stijlvolle gebouwen in Antwerpen. Heerlijk om te werken en klassevol om klanten of gasten te ontvangen.

Meer weten over je maatschappelijke zetel bij Taylor & Hubs? Je leest het hier.