COWORKING IN ANTWERPEN!

Deel een werkplek met anderen en kies voor ‘working apart together’.  Kies de formule die bij je ritme past en kom anderhalve, drie of vijf dagen per week bij ons werken.

Alle info over coworkingPrijzen

Flexwerken in Antwerpen

Alle info over coworking

Wat kost coworking of flexwerken?

We hebben verschillende formules voor elke situatie. Bekijk hieronder de prijsmogelijkheden:

Bekijk de prijzen

WAT IS ER INBEGREPEN IN DEZE PRIJS?

Je maakt vrij gebruik van alle ruimtes in het businesscenter : social spaces, salons, werkplekken, keukens en patio.  Je gebruikt ook de state-of-the-art ICT-infrastructuur en het performant WIFI-netwerk.

Voor part-time en full-time contracten is ook de vestiging van je maatschappelijke zetel inbegrepen.

Wij zorgen voor het onthaal en alle praktische en administratieve zaken zodat jij op de essentie kan focussen.

Is de statutaire zetel van mijn vennootschap op het adres van het businesscenter ook de fiscale woonplaats van mijn vennootschap?

Elke vennootschap moet een maatschappelijke (of statutaire) zetel hebben. De maatschappelijke zetel is het officiële adres van de vennootschap dat in de statuten van de vennootschap is vermeld en dat gepubliceerd wordt in het Belgisch Staatsblad. Je kan jouw maatschappelijke zetel dan ook laten registreren op het adres van het businesscenter.

De vennootschap die haar statutaire zetel in België heeft, wordt behoudens tegenbewijs vermoed daar ook haar voornaamste inrichting of haar zetel van bestuur of beheer te hebben. En dus betekent dit dat, indien er geen andere plaats in België is van waaruit jouw vennootschap wordt bestuurd of beheerd, het adres van het businesscenter ook de fiscale woonplaats van jouw vennootschap is of kan zijn. Dit voor de volgende contracten die je met het businesscenter afsluit: kantoor huren, part-time coworking en full-time coworking.

Als de administratie van oordeel is dat dit niet het geval is dan moet zij sinds de veranderde wetgeving van 1 mei 2019 het tegenbewijs leveren. Dit tegenbewijs wordt enkel aanvaard indien er bovendien is aangetoond dat de fiscale woonplaats van de vennootschap in een andere staat dan België is gevestigd volgens de fiscale wetgeving van deze andere staat.

De mate waarin jouw voornaamste inrichting of zetel van bestuur of beheer al dan niet werkelijk in het businesscenter kan worden geacht te zijn gevestigd, is bijgevolg doorslaggevend. Bij twijfel is het mogelijk om een voorafgaande beslissing (ook “ruling”) van de Belgische belastingadministratie te bekomen, waarbij de nodige rechtszekerheid kan worden verkregen. Neemt gerust contact met ons op om vrijblijvend de verschillende mogelijkheden te bekijken.

Waar is Taylor & Hubs gelegen?

Taylor & Hubs heeft goed bereikbare en centraal gelegen vestigingen. Alle informatie vind je op de pagina met onze locaties.

Welke diensten en ondersteuning krijg ik verder in het businesscenter?

Onze uitgebreide ondersteunende diensten vind je onderaan deze pagina.

COWORKING IS ANDERS WERKEN

Samen een werkplek delen of coworking is eigenlijk ‘working apart together’. Soms wil je sociaal contact en dan zoek je mensen op: samen eten in de keuken, een babbel in het salon of in de lounge of een glas buiten in de patio. Maar evengoed zoek je privacy, want je wil een klant bellen, een concept uitwerken of een deadline halen. Dan kan je een rustig hoekje in het businesscenter opzoeken of misschien zelfs voor een paar dagen een ruimte of kantoor reserveren.

En het mooie is: je werkplek evolueert mee met je business. Naarmate je groeit kan je van het ene coworkingcontract overstappen op het andere.  En misschien verhuis je daarna wel naar je eigen kantoor...  


Ontdek onze formules

The Paint Factory
The Paint Factory
Het Huis Van Parein
Bishop's Palace
Telefooncentrale & VOIP-centraleSalons, werkplekken & vergaderruimtesVriendelijk en professioneel onthaalICT-supportPerformant internetCateringSchoonmaakdienstAdministratief werkOpslag & klassement

BOEK NU JE GRATIS RONDLEIDING

“The proof of the pudding is in the eating”.  Maak een afspraak, kom kijken en laat je overtuigen!

Gratis bezoek plannen