Back to top

THE PAINT FACTORY

Een originele plek die 19de eeuwse bedrijvigheid ademt en tegelijk 21ste eeuwse technologie biedt. Met een mooie patio waar de zon zalig binnenkomt en de loungezetels tot een korte break of een leuke babbel uitnodigen.

Over The Paint Factory

Dit historische pand uit de 19e eeuw, ooit een verffabriek, behoudt na renovatie enkele originele elementen zoals een opvallende schoorsteen, metselwerk, tongewelven en delen van de oorspronkelijke houten draagstructuur. Een bijzonder kenmerk is de patio, die rust en privacy biedt, ideaal voor maaltijden en ontspanning, en een welkome afzondering van de stadsdrukte in het businesscenter.

Wat zijn de prijzen in The Paint Factory?

Is een kantoor huren in een businesscenter niet altijd veel duurder?

Bij velen leeft het (foute) idee dat huren in een businesscenter veel duurder is dan zelf rechtstreeks een huurcontract voor een kantoorruimte afsluiten. Niks is minder waar. Want in een businesscenter betaal je slechts de huur voor je eigen kantoor en krijg je er de ondersteunende ruimtes (keuken, salons, vergaderzalen, receptie, onthaal, sanitair) bovenop. Je deelt die met alle andere gebruikers van het gebouw en bijgevolg komen die ondersteunende ruimtes veel voordeliger uit.

Bijna overtuigd? Lees in dit artikel de zes redenen waarom je beter niet voor een klassieke kantoorhuur kiest en kom dan gauw bij ons langs.

Waar is The Paint Factory juist gelegen?

The Paint Factory vind je in de Dendermondestraat 44 in 2018 Antwerpen.

Welke diensten en ondersteuning krijg ik verder in The Paint Factory?

Onze uitgebreide ondersteunende diensten vind je onderaan deze pagina.

Wat is er inbegrepen?

TelefoonserviceVrij gebruik gemeenschappelijke ruimtes en vergaderzalenVriendelijk en professioneel onthaalICT-supportPerformant internetCateringSchoonmaakdienstAdministratieve ondersteuningArchief

Mooi meegenomen:

Centrale ligging in Antwerpen

Centrale ligging in Antwerpen

Taylor & Hubs heeft goed bereikbare locaties op het Antwerpse Zuid, maar ook nabij het stadspark van Antwerpen.

Ontmoet zakelijke partners en collega's

Ontmoet zakelijke partners en collega's

Werken in een businesscenter zorgt ook voor interessante contacten om jouw zakelijke toekomst verder uit te bouwen.

Drie prachtige gebouwen om in stijl klanten te ontvangen

Drie prachtige gebouwen om in stijl klanten te ontvangen

Onze stijlvolle gebouwen verwelkomen klanten in een professionele setting met een perfecte harmonie tussen verfijnde architectuur en functioneel design, waardoor een indrukwekkende omgeving ontstaat die vertrouwen en succes uitstraalt.

All-in prijzen, geen kleine letters, geen verborgen kosten

All-in prijzen, geen kleine letters, geen verborgen kosten

We geloven in eerlijkheid en duidelijkheid, zodat onze klanten precies weten wat ze kunnen verwachten zonder verrassingen achteraf. Met onze transparante aanpak stellen we klanten in staat vol vertrouwen te investeren, wetende dat onze prijzen allesomvattend zijn en dat ze kunnen rekenen op een helder en eerlijk financieel overzicht. Dit commitment aan openheid vormt de basis van onze klantgerichte benadering, waarbij wij streven naar duurzame relaties gebouwd op vertrouwen en integriteit.

Contact

BEREIKBAARHEID, PARKEREN EN MOBILITEIT

Taylor & Hubs is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Tram- en bushaltes en het NMBS-station Zuid bevinden zich in de onmiddellijke nabijheid.

Ook met de wagen is er geen probleem. We zijn vlot bereikbaar vanuit alle richtingen (Nederland, Gent en Brussel) zonder de Stad door te moeten. Parkeren kan op de openbare parkings Konijnenweide, Justitiepaleis, Nationale Bank en Gedempte Zuiderdokken. Bekijk meer informatie over de parkeertarieven in Antwerpen.

Taylor & Hubs beschikt daarenboven over eigen parkeergarages waar plaatsen kunnen worden gehuurd.

Als je met de auto komt moet je wel rekening houden met de Lage Emissiezone die sinds februari 2017 van kracht is in Antwerpen. Controleer hier of jouw voertuig zonder toeslag binnen mag en bekijk mogelijke alternatieven: https://www.slimnaarantwerpen.be

BOEK NU JE GRATIS RONDLEIDING

“The proof of the pudding is in the eating”.  Maak een afspraak, kom kijken en laat je overtuigen!

Gratis bezoek plannen