THE PAINT FACTORY

Een originele plek die 19de eeuwse bedrijvigheid ademt en tegelijk 21ste eeuwse technologie biedt. Met een mooie patio waar de zon zalig binnenkomt en de loungezetels tot een korte break of een leuke babbel uitnodigen.

Alle info over The Paint FactoryPrijzen

Alle info over The Paint Factory

Wat zijn de prijzen in The Paint Factory?

Is een kantoor huren in een businesscenter niet altijd veel duurder?

Bij velen leeft het (foute) idee dat huren in een businesscenter veel duurder is dan zelf rechtstreeks een huurcontract voor een kantoorruimte afsluiten. Niks is minder waar. Want in een businesscenter betaal je slechts de huur voor je eigen kantoor en krijg je er de ondersteunende ruimtes (keuken, salons, vergaderzalen, receptie, onthaal, sanitair) bovenop. Je deelt die met alle andere gebruikers van het gebouw en bijgevolg komen die ondersteunende ruimtes veel voordeliger uit.

Bijna overtuigd? Lees in dit artikel de zes redenen waarom je beter niet voor een klassieke kantoorhuur kiest en kom dan gauw bij ons langs.

Waar is The Paint Factory juist gelegen?

The Paint Factory vind je in de Dendermondestraat 44 in 2018 Antwerpen.

Welke diensten en ondersteuning krijg ik verder in The Paint Factory?

Onze uitgebreide ondersteunende diensten vind je onderaan deze pagina.

Over The Paint Factory

Het pand is een voormalige verffabriek uit het einde van de 19de eeuw. Er werden schildersverven geproduceerd zoals gebruikt door huisschilders. De bereiding gebeurde in kuipen, waarbij na voorafgaande wassing met water de verfstof uit de kuipen werd genomen, dan geperst, daarna gedroogd, in stukken gebroken, gemalen en ten slotte gezift.

Bij de renovatie van het gebouw werden zoveel mogelijk bouwkundige elementen intact gehouden.  Het meest in het oog springend voorbeeld daarvan is de spectaculaire schoorsteen.  Maar ook het originele metselwerk, de tongewelven en delen van de oorspronkelijke houten draagstructuur dragen bij tot een gevoel van authenticiteit en oorspronkelijkheid.

En dan is er de patio (van het Spaanse patio, “achtertuin” of “achterplaats”). Bij een patio zijn de beslotenheid en het privékarakter van belang. In Iran wordt een patio in het Farsi een “hayat khalvat” genoemd, wat vertaald kan worden als een kleine, stille privétuin.  Het is dus onmiddellijk duidelijk wat de patio voor het businesscenter betekent. Een plek van rust die de drukte van de stad buitenhoudt. Ideaal om samen buiten te lunchen of een glas te drinken.

The Paint Factory
Telefooncentrale & VOIP-centraleSalons, werkplekken & vergaderruimtesVriendelijk en professioneel onthaalICT-supportPerformant internetCateringSchoonmaakdienstAdministratief werkOpslag & klassement

BOEK NU JE GRATIS RONDLEIDING

“The proof of the pudding is in the eating”.  Maak een afspraak, kom kijken en laat je overtuigen!

Gratis bezoek plannen