Back to top

BISHOP'S PALACE - OPEN ZOMER 2024

Prachtige ruimtes en licht in dit perfect bewaarde 19de eeuwse stadspaleis.  Drie verdiepingen vol grandeur met authentieke parketvloeren, moulures, ornamenten en schouwen, verbonden door een majestueuse trap.  Opgetopt met twee nieuwe verdiepingen.  Het geheel up-to-date uitgerust voor soepel en frictieloos werken in een uitzonderlijk kader.

Over Bishop's Palace

Het pand werd eind 19de eeuw gebouwd door de befaamde Antwerpse architect Jos Hertogs voor de familie Diercxsens die het vele decennia bewoonde.  Mevrouw Diercxsens-Lysen verbleef er tot haar dood.  In 1962 werd "l'Hôtel Diercxsens" gehuurd door de provincie om er de eerste residentie van de Antwerpse bisschop in te maken.  Met zijn voorname gevel, mooie kamers en indrukwekkende trappenhal was het de geknipte plek om er de bisschoppelijke residentie in onder te brengen.  En via de doorgang naar de Hemelstraat (hoe toepasselijk kan een straatnaam zijn) kon de bisschop snel naar de Kapel van het Allerheiligste Sacrament, in het voormalig klooster van de Zusters van de Gedurige Aanbidding om daar te bidden of een mis op te dragen.

Na de verhuis van de bisschop naar het nieuwe bisschoppelijk paleis aan de Groenplaats werd het pand door de erven Diercxsens in 1994 verkocht aan notaris Jan Van Bael die er zijn notariaat vestigde.

The Paint Factory

Wat is er inbegrepen?

TelefoonserviceVrij gebruik gemeenschappelijke ruimtes en vergaderzalenVriendelijk en professioneel onthaalICT-supportPerformant internetCateringSchoonmaakdienstAdministratieve ondersteuningArchief

Mooi meegenomen:

Centrale ligging in Antwerpen

Centrale ligging in Antwerpen

Taylor & Hubs heeft goed bereikbare locaties op het Antwerpse Zuid, maar ook nabij het stadspark van Antwerpen.

Ontmoet zakelijke partners en collega's

Ontmoet zakelijke partners en collega's

Werken in een businesscenter zorgt ook voor interessante contacten om jouw zakelijke toekomst verder uit te bouwen.

Drie prachtige gebouwen om in stijl klanten te ontvangen

Drie prachtige gebouwen om in stijl klanten te ontvangen

Onze stijlvolle gebouwen verwelkomen klanten in een professionele setting met een perfecte harmonie tussen verfijnde architectuur en functioneel design, waardoor een indrukwekkende omgeving ontstaat die vertrouwen en succes uitstraalt.

All-in prijzen, geen kleine letters, geen verborgen kosten

All-in prijzen, geen kleine letters, geen verborgen kosten

We geloven in eerlijkheid en duidelijkheid, zodat onze klanten precies weten wat ze kunnen verwachten zonder verrassingen achteraf. Met onze transparante aanpak stellen we klanten in staat vol vertrouwen te investeren, wetende dat onze prijzen allesomvattend zijn en dat ze kunnen rekenen op een helder en eerlijk financieel overzicht. Dit commitment aan openheid vormt de basis van onze klantgerichte benadering, waarbij wij streven naar duurzame relaties gebouwd op vertrouwen en integriteit.

Contact

BOEK NU JE GRATIS RONDLEIDING

“The proof of the pudding is in the eating”.  Maak een afspraak, kom kijken en laat je overtuigen!

Gratis bezoek plannen